Opptak av båter for vinteropplag

Første dag for opptak for vinteren er lørdag 1. oktober 2022; deretter hver lørdag

til og med 5. november. Slipping starter klokka 09.00, og vi klarer ca. sju båter hver

lørdag. Sett deg på lista for ønsket dato og tid.

Betaling skjer når båten tas opp. Betal enten via Vipps eller ved overføring til

båtforeningens bankkonto.

Husk at du må ha med nødvendig opplagsmateriale for å sette av båten på

sporet når du tar opp båten.

Har du spørsmål, kontakt Sven Magne Skjørestad (907 09 150) eller Jostein Vik (924 63

391) .

båtslipping høst 2022

Klubbhuset

Klubbhuset kan leies av privatpersoner, foreninger eller lag.

Pris for leie er kr 3500 (som inkluderer vask); må betales seinest ei uke etter bestilling.

Klubbhuset har fullt utstyrt kjøkken med komfyr, kjøleskap og industriell oppvaskmaskin; stort rom med flott utsikt mot Gandsfjorden, stor terrasse, bord og stoler for om lag tretti personer, toalett.

Klikk på knappen nedenfor for å melde interesse.

Utbygging i nabolaget

Utbygging og utvikling i bydelen Hillevåg angår også Hillevåg båtforening. Klikk på knappen nedenfor for å laste ned bydelsavis for Hillevåg og Tjensvoll med mye nyttig stoff om dette.

Les om oss i Hillevåg og Tjensvoll bydelsavis nr. 2; artikkelen er på side seks.